Stal tryckimpregnerat virke

Glimåkra En bostad vid Slätteberga utanför Glimåkra fick under påskhelgen oönskat besök.
Östra Göinge • Publicerad 23 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En bostad vid Slätteberga utanför Glimåkra fick under påskhelgen oönskat besök. På måndagsförmiddagen upptäcktes att någon stulit två batterier och 200 liter diesel från en grävmaskin. Tjuvarna ska även brutit upp en garagedörr och tagit sig in i garaget. Från garaget stals bland annat fem fönster, tryckimpregnerat virke, en värmepump, en dränkpump och diverse verktyg. Vad stöldgodset är värt är oklart.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.