Vinslöv fortsätter gå som tåget

damfyran Vittsjö hämtade upp men föll ändå.

Division 4 Nordöstra

Bjärnum/Hästveda/Vankiva–Farstorp 1–2 (1–0)
BHV saknade både Caroline Svensson och Emilia Ledin och kunde inte riktigt konkurrera med Farstorp, trots att Magda Appelberg gav hemmalaget ledningen.
– I första halvlek har de 15 chanser medan vi har en och det är samma i andra. Vi är tillbakapressade i 87 minuter, säger BHV:s tränare Pasqualino ”Lillen” Cucca.
Ändå var BHV snubblande nära att kvittera i slutet, även om det inte hade varit rättvist. Positivt för hemmalaget var däremot att den utespelare som vaktade buren, Eden Alm, var bäst på plan.
Mål, BHV: Magda Appelberg.
Farstorp: Frida Rosenkvist, Elin Svensson.

– – – – – – – – – –

Hörja–Gualöv 2–0 (0–0)
Efter två säsonger utan ett enda poäng skrev Hörja historia när damlaget tog sin allra första seger. Detta efter ett lyckat drag där ordinarie målvakten Jenny Nygren flyttades över till utespelare – och gjorde två mål, samtidigt som Cajsa Rosén höll nollan.
– Tjejerna är jätteglada. Det är skönt att få utdelning och det är stort att vi lyckas hålla nollan också, säger den lycklige tränaren Berndt Håkansson.
Mål, Hörja: Jenny Nygren 2.

– – – – – – – – – –

Sibbhult–Vittsjö DFK 3–2 (2–2)
Sibbhult tog en skön seger mot Vittsjös farmarlag när Filippa Månsson Nivojda avgjorde sent. Då hade ändå VIttsjö gått upp till 2–2 efter att ha legat under.
– Fram till 2–0 har vi bra kontroll, sedan blir vi lite passiva, backar hem och släpper in dem i matchen. Men i slutet trycker vi på och har jättemånga chanser, säger Sibbhults tränare Kristian Franzén.
Mål, Sibbhult: Filippa Månsson Nivojda 2, Elin Axelsson.
Vittsjö: Alice Åberg 2.

– – – – – – – – – –

Vinslöv–Edenryd 5–1 (3–0)
Vinslöv slog Edenryd med 5–1 och fortsätter att gå som tåget i comebacksäsongen. Matchens lirare blev Celina Göransson som jobbade effektivt på stora ytor.
– Vi gör det vi har tränat på och det vi vill göra. De reducerar helt i slutet men vi har ändå kontroll på det, säger Vinslövs tränare Tommy Berglund.
Mål, Vinslöv: Tuva Sedin 2, Moa Sedin, Zanna Carlsson, Wilma Lindström.

– – – – – – – – – –

Dagens fråga

Har du varit utomlands på semestern?

Loading ... Loading ...