Sex mål på 26 minuter – sedan mållöst

herrsexan Hörja tog första trean – och blev nästa lag att nolla Fagerhult.

Division 6 Norra

Ballingslöv–Lönsboda 2–2 (1–1)
Ballingslöv och Lönsboda fick dela på poängen på svårspelade, hoppiga Vångavallen. Lucas Ljungbäck höll hemmalaget kvar i matchen med några fina räddningar men efter 0–1 vaknade Ballingslöv till liv och kvitterade snart. I andra halvlek dominerade Ballingslöv spelet men Lönsboda var starkt, förhindrade hemmalaget från att komma till skott och tog sedan ledningen igen på en omställning.
– Därefter går vi upp till 3–4–3 och nästan direkt efter nickar Danne (Svensson) in 2–2, säger Ballingslövs tränare Jonas Osberg.
Mål, Ballingslöv: Daniel Svensson 2.
Lönsboda: Rasmus Nilsson, Dennis Bergdahl.

– – – – – – – – – –

Farstorp–Jägersborg 5–1 (5–1)
Slutresultatet 5–1 mellan Farstorp och Jägersborg fastställdes redan 26 minuter in i matchen och Farstorp klättrar upp i serieledning.
– Jag satte en matchplan och den följde vi. Sedan har vi haft en fantastiskt bra backlinje både här och mot Knislinge, säger Farstorps tränare Henrik Thelaus.
Mål, Farstorp: Jens Pettersson 2, Noah Nilsson, Jonatan Eliasson, Sonny Nilsson.
Jägersborg: Johan Holmén.

– – – – – – – – – –

Finja–IFK Knislinge 1–1 (0–0)
Knislinge tog ledningen på Finja IP och hade också de vassare chanserna. Alltjämt lyckades Finja kvittera och ta ett poäng.
– Vi vinner ett poäng, det kan jag inte sticka under stol med. Jag önskar verkligen att vi kunde ha skapat mer, jag är nöjd med poänget men inte med spelet, säger Finjas tränare Magnus Andersson.
Mål, Finja: Axel Rosén.
Knislinge: Jonathan Nilsson.

– – – – – – – – – –

Hörja–Skånes Fagerhult 3–0 (2–0)
Fagerhults mardrömsstart på säsongen fortsätter. Hörja tog sin första seger för säsongen och Fagerhult har efter tre omgångar noll poäng och 0–17 i målskillnad. Målfarlige Viktor Fredriksson gjorde hattrick för hemmalaget.
– Vi har stått upp bra i de första två matcherna och haft go i laget men det är lag som Fagerhult vi skall slå. Första halvlek är det vi som styr, i andra är det vi som försvarar, säger Hörjas tränare Fredrik Branting.
Mål, Hörja: Viktor Fredriksson 3.

– – – – – – – – – –

Tyringe–Sibbhult 2–0 (0–0)
Tyringe slog topptippade Sibbhult i en match där Tyringe tog över mer och mer desto längre matchen gick. Sibbhult hade inte en av sina bättre dagar.
– Första halvlek byter vi chanser med varandra, det kunde varit mål åt båda hållen. I andra kontrollerar vi det jättebra och får utdelning, säger Tyringes tränare Torbjörn Ekstrand.
Debutanten Jasmin Kudic gjorde ett jättefint inhopp för Tyringe.
Mål, Tyringe: Andreas Sördin, Patric Bruno.

– – – – – – – – – –

Division 6 Nordöstra

Nävlinge–Åhus Horna 1–0 (0–0)
Nävlinge stod för en riktig krigarinsats och slog forna storlaget Åhus Horna i en match som böljade fram och tillbaka, men där Nävlinge hade vassast chanser, bland annat en nick i ribban.
– För många av grabbarna är Vinslöv laget att slå men för mig från andra sidan åsen är det Åhus, berättar Nävlinges tränare Johan Hansson.
Mål, Nävlinge: Alexander Tillman.

– – – – – – – – – –

Wä–Vinslöv 6–3 (3–1)
Vinslöv förlorade mot topptippade Wä trots hattrick av Benjamin Persson.
– Vi tar ledningen och spelar hyfsad fotboll första kvarten men vi går ned oss och släpper in fyra raka mål, säger Vinslövs tränare Anders Karlsson och fortsätter:
– Vi går upp till 4–3 och har press men de gör mål igen och då går luften ur oss. Vi släpper in för mycket mål, helt enkelt.
Mål, Vinslöv: Benjamin Persson 3.

– – – – – – – – – –

Division 6 Mellersta

Teckomatorp–Sösdala 4–0 (3–0)
Sösdala förlorade med stora siffror mot Teckomatorp men spelet var jämnare och hemmalaget gjorde alla sina mål på fasta situationer.
– Vi jagar verkligen mål och borde fått in något, de tröttnar rätt markant i andra halvlek, säger Sösdalas tränare Dan Sandberg som inte var nöjd med att matchen flyttades till konstgräs några dagar innan.
– Det är trist att behöva spela på konstgräs, jag tycker att det är horribelt. Men det är mycket taktiskt av dem, säger han och fortsätter:
– Jag såg på gräsplanen och det är en av de bättre jag har sett. Vi hade verkligen kunnat spela på den men i stället släpper de ut oss på en stenhård konstgräsplan. Jag tycker att det är riktigt illa.

– – – – – – – – – –

a

Dagens fråga

Är du orolig för coronaviruset?

Loading ... Loading ...