Hotellgäst smet från notan

HÄSSLEHOLM En man i 55-årsåldern har smitit från sin hotellnota på omkring 60 000 kronor.
Hässleholm • Publicerad 26 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i 55-årsåldern har smitit från sin hotellnota på omkring 60 000 kronor.

Mannen checkade in på ett hotell i Hässleholm den 6 mars och stannade till den 10 april. När hotellet skickade räkningen för vistelsen till det företag mannen uppgett som fakturaadress visade det sig att han inte hade någon anknytning till det.

Händelsen är polisanmäld och hotellgästen är nu misstänkt för bedrägeri.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.