Den silvriga barnkammarboken, svängiga sånger & mysiga melodier.

Boktips

Den silvriga barnkammarboken

Svängiga sånger & mysiga melodier
Bonnier Carlsen

Många härliga och svängiga sånger, finns samlade i denna bok, som bjuder på både texter och noter. Den vänder sig till de minsta och ända upp till skolåldern. Vilken sångskatt för föräldrar som har svårt att minnas sångtexterna! På uppslagen finns dessutom underbara illustrationer, så boken kan användas som en blädderbok med. Vi hittar exempelvis Alice Tegnérs Majas visa, med bild av Lena Andersson. Stina Wirsén har illustrerat den traditionella Honki-tonki och även Marianne Aspelins Bom-bom-bom-bom. Badvisa för småbjörnar, Bockarna Bruse, En liten båt, Skala banan och Alfabetsvisan är några andra exempel. Det finns över 90 sånger och nästan alla kan du dessutom lyssna till på Spotify och Youtube. Musiken där är producerad av Peter Nordahl för Barnkammarboken. Kan det bli bättre?