Kommunen satsar på e-tjänster

HÄSSLEHOLM Med start i vår ska medborgarna i Hässleholms kommun kunna göra allt mer på internet, istället för via fysiska besök.
Hässleholm • Publicerad 29 april 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

– Människor idag förväntar sig att kunna sköta många ärenden själva via webben under den tidpunkt de önskar. Därför känns det roligt att vi äntligen kan erbjuda den servicen till våra medborgare, säger Maria Olsson, som är IT-strateg på Hässleholms kommun.

Till en början testas e-ansökan i begränsad omfattning.

Inom kort ska medborgarna sedan kunna hitta alla tillgängliga e-tjänster på ett och samma ställe, via kommunens webbplats hassleholm.se. För vissa tjänster krävs ett BankID.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.