Barnkammarboken, Lek och skoj.
Barnkammarboken, Sånger och visor.
Barnkammarboken, Sagor.

Boktips

Barnkammarboken

Lek och skoj

Sånger och visor

Sagor
Bonnier Carlsen

I serien En liten pixibok, får vi tre nya böcker med innehåll ur den stora Barnkammarboken. I Lek och skoj hittar vi bland annat klassikerna Törnrosa och Bro bro breja, men även ramsor som inte är lika kända för alla, som Det var en gång ett litet troll och Fyra skott i ryggen. Sånger och visor bjuder på den roliga I Medelhavet, där barnen får sjunga på låtsasengelska och låtsasnorska. Här finns även Karusellen, Nu i ro slumra in och alla verserna på Mors lilla Olle. I sista boken, Sagor, återberättar Martin Harris De tre små grisarna, till Gitte Spees bilder. Vi kan även läsa den klassiska Rödluvan. Alla pixiböckerna har många färggranna bilder, det finns mycket att titta på och bläddra i.

Dagens fråga

Har du varit utomlands på semestern?

Loading ... Loading ...