Spöket på Torpa stenhus, av Kim M Kimselius.

Boktips

Spöket på Torpa stenhus
Kim M Kimselius
Roslagstext

Theo, Ramona och Robert går en guidad tur på Torpa Stenhus. Guiden berättar med inlevelse om slottets historia och om dess spöken. Ramona känner något kallt dra förbi, en kall hand rör vid henne. Det är en spökpojke som vill ha hjälp att komma tillbaka i tiden för att undvika det öde som mötte honom. Med Ramona och Theo reser han i tiden men hittar inte rätt. Robert, som kom ifrån de andra har ”fallit” in genom en vägg och träffar där, i ett mellanrum i slottets väggar spöket Anna Klara. Hon blev inlåst där för att dö. Detta är den sjätte fristående boken i serien ”Theo- och Ramonaäventyr”. Kusligt från tio års ålder och uppåt.

Dagens fråga

Har du bra munhälsa?

Loading ... Loading ...