Nelly Rapp och det hemliga biblioteket, av Martin Widmark och Christina Alvner.

Boktips

Nelly Rapp och det hemliga biblioteket
Martin Widmark
Christina Alvner
Bonnier Carlsen

Äntligen kommer här ett nytt deckarfall för mosteragenten Nelly Rapp och det är en riktig tungviktare för det handlar om Mosterakademins grundare. Greve Hattenvöök, med gluggen, släktforskar och har med sig en vapensköld med en märklig symbol, ett hatt med rök under. Greven vill ha hjälp av Lena-Sleva och agent Rapp med att reda ut varför det finns kungliga guldspiror på vapenskölden. Som vanligt är detta en kapitelbok med mycket humor och svåra nötter att knäcka. Äventyret tar dom tillbaka till riddartiden, där kung Sune sitter fängslad och behöver hjälp att bli fri. Bland några av de tidigare titlarna om monsteragenten kan nämnas Nelly Rapp och gastarna i skolan, Nelly Rapp och näckens hemlighet och Nelly Rapp och de små under jorden.

Dagens fråga

Tränar du regelbundet på gym?

Loading ... Loading ...