Lars-Göran Sjövall fyller 75 år den 15 maj. PRIVAT BILD

Jubilar

75 fyller den 15 maj Lars-Göran Sjövall, Höllviken.
Han är född i Malmö och gifte sig med Bengta Bjerke 1966. Makarna flyttade till Tyringe 1971 och där har han varit bosatt fram till 2015.
Lars-Göran Sjövall arbetade som produktionsingenjör på Bergmans chuck i Tyringe i sex år och på Hugo Troeds i Bjärnum i fyra år. Därefter blev det ett år på Mysesjöhus i Myresjö, följt av Ulferts i Tibro. På Ballingslöv kök arbetade han i tio år och på Dux i Sösdala i fyra år. Han var VD vid Woodtecnique i Växjö ett år och yrkesverksam på Arbetsmiljöverket i Malmö i 17 år.
Lars-Göran Sjövall blev änkling 2011.
Han har haft många olika engagemang genom åren. Han har varit aktiv i Lion club Tyringe i 30 år, i Hässleholms handelsklubb 28 år, ordförande för ST Arbetsmiljöverket i sex år och ordförande för Tyringe byalag lika länge.
Han var med i Hem till Tyringe, som gick på teve 2011. För övrigt är han ordförande i Billings vägförening och han spelar boule för PRO Höllviken.
Efter födelsedagsfirandet kommer han att åka till Bornholm, en plats han älskar och har besökt minst 60 gånger sedan 1947.