Han pratade alltid med alla

Olle Ragnarsson, Billarp, har avlidit i en ålder av 85 år.

Så har vår pappa Olle Ragnarsson somnat in, med oss vid sin sida. Det var hans önskan; att somna in i hemmet där han en gång föddes. Så nu är cirkeln sluten.
Det känns konstigt att inte ha sina föräldrar kvar, det känns alltid som det är för tidigt.
Pappa har levt ett långt liv och arbetat med att köra ut varor och foder från lanthandeln, han har varit lantbrevbärare och kört taxiskjutsar.
Hans intresse för bilar har funnits hela livet, förra året var vi i Ronneby på Classic cars och då trivdes han. Vi körde med hans gamla mercedes dit och han hade saker att berätta om de flesta bilarna vi gick förbi.

Vi har alltid varit en sammansvetsad familj där vi träffats, gjort saker tillsammans och alltid ställt upp för varandra.
Olle tyckte om att kunna hjälpa till och han tackade inte nej till att passa barnbarnsbarnen när det gick magsjuka på dagis. Han tog bilen och fräste ner utan problem. Barnen var glada att få vara med gammelmorfar Olle och godis hade han alltid med dig.
Han var alltid så stolt över sina barnbarn och barnbarnsbarn. När man pratade om de små så sken han alltid upp.
Även sista veckan när jag visade film på Sam, som lärt sig ställa sig upp, så sken han upp och sa ”lille Sam”.

Han har alltid haft lätt för att prata med alla. Man kunde fråga om allt och han visste en massa och var glad för att berätta.
Han hade lätt för att skämta, som när han fick hjälp hemma sista tiden, då frågade han med glimten i ögat om de inte kunde byta däck på bilen när de ändå var där för man fick inte ha vinterdäck längre.
För oss var han alltid en pappa, svärfar, morfar och gammelmorfar.
Hoppas att han slipper all smärta och har det bra nu tillsammans med mamma och att de tittar ner på oss ibland.
Du fattas oss!