Den vita barnkammarboken, Visor, ramsor & sagor.

Boktips

Den vita barnkammarboken

Visor, ramsor & små sagor
Bonnier Carlsen

Ännu en ny utgåva av Barnkammarboken, som vänder sig till de allra minsta barnen. I denna samling handlar det om visor, ramsor och sånger och det finns hur många roliga och härliga bilder som helst! Vi hittar bland annat Imse Vimse spindel i lite häftigare variant, Rock-spindeln, med festliga illustrationer av Ida Ahlgren. Barnen kan närstudera brandbilar, helikoptrar och fiskebåtar och lära sig ramsor som Jag är tummen rund och go, Det kommer en liten mus och Tå-tilla. Mati Leps saga Viggo kan själv finns med härliga bilder av Birgitta Westin och vi får stifta bekantskap med alla djur på bondgården. Det är en rolig mix av sånger, sagor och roliga ramsor. Som den charmiga Miso tittar på kryp av Millis Sarri. Missa inte denna!