LasseMajas sommarlovsbok, av Martin Widmark och Helena Willis.

Boktips

Lassemajas sommarlovsbok
Martin Widmark
Helena Willis
Bonnier Carlsen

LasseMajas sommarlovsbok bjuder inte bara på läsning och mysterium. Här finns många klurigheter som kan roa läsaren länge. Du kan själv fylla i på sidorna vad du vill göra på sommarlovet, vad du siktar på att lära dig och vilka personer du helst vill träffa. Du ska rita en bild över ditt drömsommarlov. Sen testas dina kunskaper om Valleby i en frågesport, där du ska ha hängt med på sidorna för att kunna svaren. Boken innehåller sommarlovsbingo, bilbingo och kluriga bokstavspussel. Du får hjälpa till att avslöja tjuven och tjuvgodset genom att dra streck mellan prickar och få ledtrådar. Mot slutet får du till och med testa på att skriva rim, göra egna såpbubblor och förbereda en picknick-korg. Kul och underhållande bok för alla LasseMaja-fan!
Marie Strömberg Andersson