Ekborg näst bäst på att utveckla centrum

Osby

Tidigare under våren nominerades Osby kommuns centrumledare Jimmy Ekborg som en av tre till priset Årets Centrumutvecklare 2019. På onsdagskvällen presenterades vinnaren på Svenska stadskärnors årskonferens i Linköping. Drog längsta strået gjorde Hanna Candell, Helsingborg, framför Jimmy Ekborg och Halmstads Sandra Westerberg.
– För att skapa levande centrum krävs ett långsiktigt mål och samsyn mellan kommun, näringsliv och invånare. Vi fortsätter nu arbeta intensivt med att Osby kommuns centrumhandel ska utvecklas och locka människor i och utanför kommunen till återbesök, säger Jimmy Ekborg i ett pressmeddelande.
Priset har delats ut sedan 2012 ges till någon som framgångsrikt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling.
Juryn består av fem personer från organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Svenska Stadskärnor och Fastighetsägarna.

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Brukar du spela kort?

Loading ... Loading ...