Annons

FCH hämtade tre lätta poäng

Sport FC Hessleholm hade inga problem att bortabesegra tabelljumbon Waggeryd. Med två mål i första halvlek avgjordes matchen.
Sport • Publicerad 23 maj 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Waggeryd borta var på förhand en match FC Hessleholm skulle vinna, men inledningsvis var det lite småoroligt. Den oron la sig dock ganska snabbt.

Genom mål av Erica Ohlsson och Emma Hansson fick FC Hessleholm kontroll på matchen, och kunde spela ut.

Annons

– Efter ett tag fick vi känslan att det här är en match som vi nog kan vinna, och det syntes på spelet också. Vi försökte nog göra lite för mycket istället för att göra mål, säger FCH-tränaren Sonja Fransson.

I andra halvlek hade FCH inga problem att spela av matchen även om de inte gjorde fler mål.

– Det var en trygg seger, det tycker jag nog, säger en nöjd Sonja Fransson som i och med segern nu kan se sitt lag ligga tvåa i serien.

– Klart att det känns bra, framför allt har vi ett bra försvarsspel som ger oss trygghet. Och vi har väl tagit lite fler poäng än vad vi trott.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons