Annons

Drömspel av Glimåkra före paus

FOTBOLL Glimåkra spelade sin bästa fotboll den här säsongen under matchens 35 inledande minuter då de ledde med 3–0 borta mot Edenryd.
Sport • Publicerad 24 maj 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Glimåkra spelade sin bästa fotboll den här säsongen under matchens 35 inledande minuter då de ledde med 3–0 borta mot Edenryd. Hemmalaget kom tillbaka i matchen men till slut blev det ändå en 3–2 seger för laget från Östra Göinge kommun.

– Vi spelade vår bästa fotboll för året i den första halvleken men det gäller att hålla i samtliga 90 minuter, säger Glimåkratränaren Göran Sundholm.

Annons

Gästerna fick 1–0 redan i den tolfte minuten då en hemmaspelare styrde ett inlägg i eget mål. 2–0 gjordes av André Bengtsson som drog en Edenrydback och pricksköt in bollen. 3–0 i den 35:e minuten var snyggt.

– Kalle Andersson dribblade av tre man, väggade med André Bengtsson slog sedan in bollen i mål, berättar Sundholm.

– Sedan kunde vi gjort ännu fler mål och avgjort match. I stället kom Edenryd tillbaka och reducerade två gånger om. De får energi av målen och hade ett par bra kvitteringschanser.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons