Annons

Michelle de Jongh bäst i april

FOTBOLL Vittsjö GIK har inlett säsongen strålande och ligger på fjärde plats i damallsvenskan under VM-uppehållet endast en poäng efter ledarlaget Kopparbergs/Göteborg.
Sport • Publicerad 24 maj 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Vittsjö GIK har inlett säsongen strålande och ligger på fjärde plats i damallsvenskan under VM-uppehållet endast en poäng efter ledarlaget Kopparbergs/Göteborg.

En spelare som övertygat under våren är högermittfältaren Michelle de Jongh som har inlett säsongen strålande. Förutom bra spel har U23-landslagsspelaren svarat för fyra mål.

Annons

Något som uppmärksammas nu då de Jongh med stor marginal utnämnts till april månads spelar i damallsvenskan. Det är en jury bestående av lagkaptenerna i landets högsta damserie och journalister/representanter för C More och Svenska Spel.

– Det är fantastiskt roligt att bli uppmärksammad för det jag gjort på planen och det känns härligt att få ta emot den utmärkelsen, säger de Jongh till sajten obosdamallsvenskan.se.

Vittsjöspelaren kommer att skänka prischecken på 10 000 kronor till sin förenings samhällsarbete ”Projekt läxläsning”.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons