Skallades efter trängsel i toakö

Hässleholm Helgens folkfest i form av Power Meet och cruising resulterade i några enstaka polisanmälningar.

I samband med att Power Meet arrangerades i lördags har några anmälningar upprättats som polisen på ett eller annat sätt kopplar till träffen.
Vid 16.30-tiden ska en person fått vatten hällt över sig vid Hässleholmsgården vilket rubriceras som ofredande.

En man som under dagen bevistat träffen ska vid 22-tiden på kvällen blivit slagen av en annan man i anslutning till utställningsområdet. Enligt anmälan ska den slagne mannen ha blivit omtöcknad av misshandeln.
Vid 19-tiden ska någon form av bråk ha brutit ut på Hovdalavägen. Under bråket ska en man ha trillat och slagit huvudet. Händelsen rubriceras som vållande till kroppsskada och en man i 20-årsåldern är misstänkt.

Vid 17-tiden ska en person av oklar anledning ha blivit hotad om våld av två okända personer. I det fallet finns inga misstänkta.
En misstänkt misshandel inträffade på en pizzeria i Hässleholm vid 16-tiden. I samband med att någon trängde sig i en toalettkö blev en man skallad i ansiktet. Den skallade mannens kamrat valde då att ifrågasätta skallningen och fick ta emot hot från samma person, enligt anmälan.

Dagens fråga

Brukar du spela kort?

Loading ... Loading ...