Annons

Skallades efter trängsel i toakö

Hässleholm Helgens folkfest i form av Power Meet och cruising resulterade i några enstaka polisanmälningar.
Hässleholm • Publicerad 27 maj 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

I samband med att Power Meet arrangerades i lördags har några anmälningar upprättats som polisen på ett eller annat sätt kopplar till träffen.

Vid 16.30-tiden ska en person fått vatten hällt över sig vid Hässleholmsgården vilket rubriceras som ofredande.

Annons

En man som under dagen bevistat träffen ska vid 22-tiden på kvällen blivit slagen av en annan man i anslutning till utställningsområdet. Enligt anmälan ska den slagne mannen ha blivit omtöcknad av misshandeln.

Vid 19-tiden ska någon form av bråk ha brutit ut på Hovdalavägen. Under bråket ska en man ha trillat och slagit huvudet. Händelsen rubriceras som vållande till kroppsskada och en man i 20-årsåldern är misstänkt.

Vid 17-tiden ska en person av oklar anledning ha blivit hotad om våld av två okända personer. I det fallet finns inga misstänkta.

En misstänkt misshandel inträffade på en pizzeria i Hässleholm vid 16-tiden. I samband med att någon trängde sig i en toalettkö blev en man skallad i ansiktet. Den skallade mannens kamrat valde då att ifrågasätta skallningen och fick ta emot hot från samma person, enligt anmälan.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons