Försökte slåss med pinnar

TORMESTORP Det ska ha uppstått något form av bråk i Tormestorp under söndagseftermiddagen.
Hässleholm • Publicerad 3 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Det ska ha uppstått något form av bråk i Tormestorp under söndagseftermiddagen. Från detta har ett par misshandelsanmälningar inkommit. En yngling i övre tonåren ska ha fått ta emot något slag i bröstet.

– Någon ska dessutom ha försökt slå honom med en pinne men inte lyckats, säger Magnus Vendler på Hässleholmspolisen.

Anmälan har upprättats om såväl misshandel som försök till misshandel. Den misstänkte är något äldre än målsäganden.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.