Ynglingar omhändertagna efter trafikolycka

Hästveda Vid halv tio-tiden körde en personbil av oklar anledning av riksväg 23 i höjd med Ottarp.
Hässleholm • Publicerad 3 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. Totalt kom räddningstjänsterna i Hässleholm och Osby med 12 brandmän.

På platsen är vägen mötesfri, med 100 km/h som hastighetsbegränsning.

Båda personerna som avvek har omhändertagits av polis. Den ene med hänvisning till lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), och det finns eventuellt misstankar om ringa narkotikabrott. Detta ska dock inte varit föraren.

Matilda ArboreliusSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.