Lönsbodaband tävlar i Tivoliparken

Osby • Publicerad 4 juni 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Stående rån vänster: Sergio Henriquez, back vocal/gitarr, Tim Sörensson, lead vocal, Marcus Svensson, lead gitarr, Martin Andersson, back vocal/bas, Markus Ekborg, trummor. Sittande från vänster: Roger Sebbe, kompositör/back vocal och Niclas Olsson. FOTO: PRIVAT
Stående rån vänster: Sergio Henriquez, back vocal/gitarr, Tim Sörensson, lead vocal, Marcus Svensson, lead gitarr, Martin Andersson, back vocal/bas, Markus Ekborg, trummor. Sittande från vänster: Roger Sebbe, kompositör/back vocal och Niclas Olsson. FOTO: PRIVAT

När Norra Skåne får tag på bandet har de samlats i studion i Lönsboda, som blivit en samlingspunkt för bandet. Där har de också tillgång till en studio.

NIRO satte ihop låten Like coming home med gitarr, bas, trummor och sång.

Skulle de vinna på onsdag går de vidare till riksfinalen.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.