Glimåkra avgjorde på en minut

FOTBOLL Efter två raka förluster hade Glimåkra siktet inställt på en seger när tabelljumbon Näsum kom på besök på Trollavallen, och tränaren Göran Sundholm fick som han ville.
Östra Göinge • Publicerad 6 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Efter två raka förluster hade Glimåkra siktet inställt på en seger när tabelljumbon Näsum kom på besök på Trollavallen, och tränaren Göran Sundholm fick som han ville. Trots ett kraftigt spelövertag i dryga timmen blev det bara 2–1 (2–0) till hemmalaget.

Först höll Oscar Schuller sig framme på en frispark och satte 1–0, och minuten efter gjorde Jesper Eriksson 2–0 på straff.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.