Katt kan på morgonen, av Sanna Töringe och Kristina Digman.
En regnig dag, av Ingrid Flygare.

Boktips

Katt kan på morgonen
Sanna Töringe
Kristina Digman

En regnig dag
Ingrid Flygare
Bonnier Carlsen

Två små pixiböcker, i perfekt format att ha liggande vid barnbilstolen. I Katt kan på morgonen får vi följa med från dess att Katt vaknar tills det är dags att gå ut i parken. Katt och mamma ska äta frukost, men det går inte så fort när Katt vill göra allting själv. Det spills på golvet och då vill Katt också hjälpa till förstås. I den andra lilla boken, En regnig dag, handlar det om vattnet från ovan. Var kommer det ifrån och hur kan växterna dricka av regnvattnet från himlen? Med små bilder och en enkel text bjuds det på fakta för de allra yngsta på ett roligt sätt.

Dagens fråga

Har du gamla glasögon hemma som du inte längre använder?

Loading ... Loading ...