Boudicas strid mot romarna, av Kim M Kimselius.

Boktips

Boudicas strid mot romarna
Kim M Kimselius
Roslagstext
Theo och Ramona hamnar denna gång i romartiden, i Kelternas land, där romarna tagit makten. Den keltiske kungen dör och det är inte självklart att hans hustru, Boudica blir drottning och döttrarna tar över styret. Romarna anfaller och Boudica skadas. Hon bestämmer sig för att hämnas. Theo och Ramona, som kommer klädda i morgonrockar och pyjamas, tror folket är druider, på grund av klädseln. De kan då ha makt att ge lycka till striden för hämnd. Men Theo och Ramona kommer ifrån varandra, det är Theo som har broschen som förde dem till romartiden. Kan de hjälpa sina nya vänner? Ska de hitta varandra igen? Spännande kapitelbok från 13 år och uppåt.

Dagens fråga

Letar du efter nytt boende?

Loading ... Loading ...