Säg hej till Gruffalon, av Julia Donaldson och Axel Scheffler.

Boktips

Säg hej till Gruffalon
Julia Donaldson
Axel Scheffler
Alfabeta

Lilla musen tar sig en promenad i skogen och det finns många att säga hej till. Räven kanske, men lilla musen har inte tid att luncha med räven eller dricka te med ugglan. Fest hos ormen är inte heller nåt som lockar, men hjälp, åh nej – sist är det Gruffalon som säger hej! Denna lilla pekbok, vänder sig till de allra yngsta. Barnen får kika genom ett litet hål på sidan och gissa sig till vad det är för djur som vill hälsa på lilla musen. Boken är ett samarbete mellan den prisade författaren Julia Donaldson och illustratören Axel Scheffler, som gett ut en mängd barnböcker i hemlandet England.

Dagens fråga

Letar du efter nytt boende?

Loading ... Loading ...