Första segern för Petersson

KARTING Kalle Petersson från Vinslöv tog sin första seger i SKCC, Sydsvenskans Kart Champion Cup, då den fjärde deltävlingen kördes i Klippan.
Hässleholm • Publicerad 11 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Kalle Petersson från Vinslöv tog sin första seger i SKCC, Sydsvenskans Kart Champion Cup, då den fjärde deltävlingen kördes i Klippan. SKCC är en av Sveriges största serier för karting med åtta deltävlingar.

I det andra heatet blev det en andraplats för Vinslövsföraren vilket gav startposition två i förfinalen. Kalle förvaltade sin chans på bästa sätt och vann förfinalen vilket gav honom pole position i finalen.

redaktion
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.