Ny derbykross av Broby

FOTBOLL Hanaskog är en riktig drömmotståndare för Broby.
Östra Göinge • Publicerad 14 juni 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Hanaskog är en riktig drömmotståndare för Broby. De vann Östra Göinge-derbyt i våras med hela 8–2. I returen på Västra Hed blev det en ny storseger för Broby, denna gång med 6–1.

Fredrik Ottosson gjorde något positivt för hemmalaget då han reducerade till 1-3. Men sedan var det ridå ner för Hanaskog då Måns Lilja med två mål såg till att ställningen var 5–1. Slutresultatet 6–1 fastställdes av Oliver Blennborn.

Hanaskog har den här säsongen varvat strålande insatser med bottennapp.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.