Bil körde in i kommunhus

BROBY En stulen bil körde natten till söndag med fronten in i kommunhuset.
Östra Göinge • Publicerad 16 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En stulen bil körde natten till söndag med fronten in i kommunhuset. Olyckan inträffade vid 02.00-tiden. Husfasade klarade sig utan nämnvärda skador medan bilen rapporteras ha fått en hel del skador. Bilen togs i beslag. Ingen förare fanns kvar på platsen när polisen anlände. Brottsrubriceringen lyder smitning från trafikolycka och bilstöld.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.