Fick kasta sig undan mopedist

HÄSSLEHOLM Vid 19.
Hässleholm • Publicerad 17 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid 19.30-tiden i lördags kväll var två unga personer ute och promenerade på en gångbana i Hässleholm när en mopedist kom farande rakt emot dem. De två lyckades i sista stund kasta sig undan, varvid en av dem fick skrubbsår.

Mopedisten, som inte var identifierad i samband med att polisanmälan gjordes, körde vidare utan att stanna för att se hur det gick med de två.

Han eller hon är nu misstänkt för såväl vårdslöshet i trafik som smitning från trafikolycka.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.