Annons

Tisdagens läsarkafé väntas bli välbesökt

Hässleholm • Publicerad 17 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Med en sju medlemmar stark panel med representanter från politiken, tjänstemannasidan och näringslivet ska så många frågor som möjligt med koppling till Hässleholms centrum besvaras under tisdagskvällen. Detta under rubriken ”Vem räddar Hässleholms centrum?”.

Annons

Läsarkaféet inleds klockan 18, och eftersom antalet sittplatser i tältet är begränsat till knappt 100 kan det vara på sin plats att komma i tid för att få sitta. Tältet reses på Stortorget under tisdagen, och runt en timme före kaféstart är det möjligt att komma in. Vädret ska dock bli bra, och ljudanläggning på plats ska göra att det också går att följa samtalet utanför tältet.

Fakta:

Moderator: Carl-Johan Bauler, chefredaktör Norra Skåne

Panel: Johan Jönsson, centrumledare, Lena Wallentheim (S), Kenny Hansson (M), Hanna Nilsson (SD), Benny Söderberg (urmakarmästare och besiktningsman för Sveriges Handelskamrar), Mats Svensson, chef tekniska förvaltningen, Torsten Nilsson (M), ordförande tekniska nämnden.

Följ diskussionen på plats på Stortorget, eller via direktrapporten på nsk.se, där du också kan ställa dina frågor.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons