Tisdagens läsarkafé väntas bli välbesökt

HÄSSLEHOLM I morgon kväll hålls Norra Skånes läsarkafé om Hässleholms centrum.
Den som inte kan vara på plats kan ändå medverka via webben.

Moderator: Carl-Johan Bauler, chefredaktör Norra Skåne

Panel: Johan Jönsson, centrumledare, Lena Wallentheim (S), Kenny Hansson (M), Hanna Nilsson (SD), Benny Söderberg (urmakarmästare och besiktningsman för Sveriges Handelskamrar), Mats Svensson, chef tekniska förvaltningen, Torsten Nilsson (M), ordförande tekniska nämnden.

Följ diskussionen på plats på Stortorget, eller via direktrapporten på nsk.se, där du också kan ställa dina frågor.

Med en sju medlemmar stark panel med representanter från politiken, tjänstemannasidan och näringslivet ska så många frågor som möjligt med koppling till Hässleholms centrum besvaras under tisdagskvällen. Detta under rubriken ”Vem räddar Hässleholms centrum?”.
Leder diskussionen gör Norra Skånes chefredaktör Carl-Johan Bauler.
– Jag förväntar mig ett engagerat samtal mellan panel och deltagare. Centrum är hässleholmarnas hem och för många också en arbetsplats och ett levebröd, centrum är viktigt, säger Carl-Johan Bauler.
Frågeställningarna är många, men tanken är att tillställningen avrundas runt klockan 20.

Läsarkaféet inleds klockan 18, och eftersom antalet sittplatser i tältet är begränsat till knappt 100 kan det vara på sin plats att komma i tid för att få sitta. Tältet reses på Stortorget under tisdagen, och runt en timme före kaféstart är det möjligt att komma in. Vädret ska dock bli bra, och ljudanläggning på plats ska göra att det också går att följa samtalet utanför tältet.
Den som inte har möjlighet att närvara på Stortorget kan följa direktrapporteringen från läsarkaféet på nsk.se. Här finns också möjlighet att ställa sina egna frågor, som vidarebefordras till panelen.
Ett koncentrat av diskussionerna kommer också gå att läsa i onsdagstidningen.

Moderator: Carl-Johan Bauler, chefredaktör Norra Skåne

Panel: Johan Jönsson, centrumledare, Lena Wallentheim (S), Kenny Hansson (M), Hanna Nilsson (SD), Benny Söderberg (urmakarmästare och besiktningsman för Sveriges Handelskamrar), Mats Svensson, chef tekniska förvaltningen, Torsten Nilsson (M), ordförande tekniska nämnden.

Följ diskussionen på plats på Stortorget, eller via direktrapporten på nsk.se, där du också kan ställa dina frågor.

Dagens fråga

Använder du reflexer?

Loading ... Loading ...