Emil Larsson klar för Dalen

ISHOCKEY För två veckor sedan stod det klart att centern Emil Larsson och Tyringe Hockey inte kommit överens om en förlängning av kontraktet.
Sport • Publicerad 19 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

För två veckor sedan stod det klart att centern Emil Larsson och Tyringe Hockey inte kommit överens om en förlängning av kontraktet.

– Eftersom de kommer att träna redan klockan 15 hade jag varit tvungen att ta ledigt från jobbet för att hinna med, och då kände jag att jag ville ha lite ersättning för den inkomst jag tappat. Tyvärr kom vi inte överens om det och då blev det så här. Men det är absolut inga hard feelings från min sida, och så som jag uppfattade det skiljdes vi som vänner, sa Emil Larsson då.

Nu har han gjort klart med en ny klubb. Efter att ha haft långt gångna samtal med Tingsryd blir det till slut Dalen som blir Emil Larssons nya klubbadress, och deras sportchef Per Gustafsson är nöjd med den underskriften.

– Jag har följt sedan juniortiden och har rätt bra koll på honom. Vi får in en spelare med bra hockeykunnande och som kan göra mål då lägen dyker upp, säger han i ett pressmeddelande.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.