Falsk polis droganklagade

Lönsboda Vid 23.
Osby • Publicerad 19 juni 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Vid 23.30-tiden på måndagskvällen befann sig en person i sin stillastående bil i Lönsboda. Då kom en man fram och presenterade sig som polis. ”Polisen” ska även ha anklagat personen för att sälja droger och visat någon form av legitimation innan han avvek från platsen. Polisen uppger att de fått registreringsnumret från den falske polisens bil samt ett signalement och således inlett en förundersökning. Händelsen rubriceras som ofredande samt föregivande av allmän ställning.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.