Körde på lastbil vid omkörning

HÄSSLEHOLM Polisen i Hässleholm har fått in en anmälan om smitning från trafikolycka.
Hässleholm • Publicerad 19 juni 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Polisen i Hässleholm har fått in en anmälan om smitning från trafikolycka. Incidenten som hänvisas till är en omkörning på riksväg 21 under tisdagseftermiddagen. En personbil ska ha vinglat till så pass kraftigt under omkörningen av en lastbil, att denna kommit emot lastbilens långsida.

– Sedan försvinner bilen utan att föraren låter meddela sig, säger Magnus Vendler på Hässleholmspolisen.

Lastbilschauffören lyckades inte se bilföraren, och inte heller notera registreringsnumret.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.