Fartfylld sommar på Mötesplats Ljungdala

Hässleholm • Publicerad 20 juni 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Publicerad i Norra Skånes sommarbilaga 14/6 2019.

Redan innan årsskiftet drar planeringen för årets sommaraktiviteter igång för Markus Jensen, verksamhetschef på Mötesplats Ljungdala.

Från och med den 17:e juni finns det ett aktivitetstält som under lovet kommer vara fullspäckat med spännande händelser för stora och små barn. Biljardkurs för tjejer, tillverka egen hudsalva och en introduktion till multimediastudion är exempel på nöjessysslor som äger rum under sommaren.

För Markus Jensen har det varit betydande att lägga stor vikt vid fysiska aktiviteter som främjar hälsa och välmående bland de unga.

Samtliga aktiviteter på sommarprogrammet är gratis och öppna för alla. Skulle det bli för många anmälda på de utflykter som har ett begränsat antal platser, får lotten avgöra.

Lördagen den 15:e juni byggs aktivitetstältet upp på gräsplanen strax bakom Mötesplats Ljungdalas lokal. Det är öppet mellan 17:e och 28:e juni, samt mellan den 1:a och 19:e augusti. Flera aktiviteter är emellertid på gång under hela juli.

Sofia ÅströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.