Mala avgjorde innan pausvilan

FOTBOLL Ett äkta hattrick av Mert Yanev i den första halvleken låg bakom Malas bortavinst i den nordöstra femman med 3-1 på Västra Hed i Hanaskog.
Sport • Publicerad 25 juni 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Ett äkta hattrick av Mert Yanev i den första halvleken låg bakom Malas bortavinst i den nordöstra femman med 3-1 på Västra Hed i Hanaskog.

– Tre riktiga klassmål av Mert, berömmer Malatränaren Haris Crnalic.

Mala fick en bra start på matchen då Mert Yanev redan efter sju minuter gjorde 1–0 på en frispark. Mert gjorde sedan ytterligare två mål innan halvleken var över.

– En helt okej första halvlek då vi stundtals spelade bra, säger Crnalic.

Efter paus jämnade spelet ut sig. Hanaskog hade en del av spelet men kom aldrig närmare än ett reduceringsmål genom Fredrik Ottosson.

– Det var ett rättvist resultat då vi var helt utspelade i den första halvleken, säger Hanaskogstränaren Mikael Ekdahl. som menade att det fanns inget att skylla på.

– Riktigt skönt att vinna även om vi kunde gjort ytterligare några mål, menar Haris Crnalic vars Mala avslutar vårsäsongen hemma mot Näsum på torsdag.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.