Annons

Stängt på servicekontoren

Hässleholm Från 1 juli till 19 augusti är servicekontoren i Vittsjö, Sösdala och Hästveda stängda.
Hässleholm • Publicerad 26 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Från 1 juli till 19 augusti är servicekontoren i Vittsjö, Sösdala och Hästveda stängda. Istället erbjuds personlig service och information genom att besöka eller kontakta medborgarkontoret i Stadshuset.

Medborgarkontoret i Stadshuset är öppet hela sommaren. Här finns en samhällsvägledare som kan ge vägledning och information om kommunens verksamheter.

Annons

Under sommarveckorna kan man också få hjälp med olika digitala tjänster. Ungdomar, som sommarjobbar som digitala vägledare ger stöd och hjälp och finns på plats i Stadshusets foajé alla vardagar klockan 12-16 mellan 24 juli och 16 augusti.

Alla kommunens medborgarkontor är InfoPoints, en enklare form av turistbyrå där besökare kan få personlig service och svar på vanliga frågor om Hässleholm med omnejd. Då servicekontoren stänger finns andra InfoPoints i orterna, Vittsjö camping, Frendo i Sösdala och Luhrsjöbadens camping i Hästveda. InfoPoints hittar du även på 20 andra platser runtom i kommunen.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons