Annons

Teliastrul sumpar föreställning

vinslöv I dag torsdag har Ingvar Andersson premiär på sin föreställning ” Skånsk pytt i panna” på Västergårda i Vinslöv. Med lördagens föreställning är inställd på grund av Telias tekniska strul.
Hässleholm • Publicerad 27 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

‑ Sedan i tisdags klockan 11 är min telefon helt död. datorn och tv fungerar inte heller, säger Ingvar Andersson.

Han har försökt nå Telia och efter att ha blivit kopplad till en rad personer var det till slut en på kundtjänst, som lovade att anmäla felet i Vinslöv till en tekniker.

Annons

‑ Det skulle ta mellan en och tre dagar att ordna felet. Det är ju katastrof, eftersom biljettbeställarna till föreställningarna kommer inte fram på mitt nummer, som angetts i annonsen, säger Ingvar Andersson och konstaterar att Telia gräver ner fiber i Vinslöv.

‑ Överallt! säger han.

Torsdagens föreställning blir av.

‑ Men vi tvingas inhibera lördagens föreställning. Vi vågar helt enkelt inte chansa med biljettförsäljningen, säger Ingvar Andersson.

Fredagsföreställningen genomförs samt även söndagens, båda klockan 19.00.

‑ De som vill beställa biljetter kan ringa 0735 7939 13, berättar Ingvar Andersson.

Tidningen har sökt representanter för Telia för en kommentar, utan framgång.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons