Dödsfall

Personligt Skådespelaren Billy Drago är död.
Personligt • Publicerad 28 juni 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Skådespelaren Billy Drago, har avlidit i en ålder av 73 år.

Han var född med namnet Billy Eugene Burrows och inledde sin skådespelarkarriär på slutet av 70-talet.

Bland några av de många roller han gjort på film och tv kan nämnas Cutter’s way, The untouchables, Par i brott, Hunter, Spanarna på Hill Street, Walker, Texas ranger, Delta Force – Operation stranglehold, Delta Force 2 – The Colombian connection, Arkiv X och Förhäxad.

Han var även med i Michael Jacksons musikvideo You rock my world.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.