Sladdade på utspilld olja

OSBY Det var i fredags räddningstjänsten fick ett larm om en motorcykel som kört omkull i en rondell i Osby.
Osby • Publicerad 30 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var i fredags räddningstjänsten fick ett larm om en motorcykel som kört omkull i en rondell i Osby. När räddningstjänsten anlände till platsen visade det sig att motorcyklisten kört i olja som läckt ut på vägen. Föraren ska ha tappat kontrollen över motorcykeln när han körde över den hala oljan och vält omkull. Föraren klarade sig förutom ett mindre skrapsår på armbågen utan några större skador.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.