Säker seger för Röke i vårepilog

Sport 3–1 för Röke mot Trönninge.
Sport • Publicerad 2 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Anna Kjerstensson, Sandra Malm och My Danielsson blev målskyttar när Röke hemmaslog Trönninge.

Trönninge, trea från slutet med en viktoria i år, lyckades visserligen reducera till 2–1 i slutminuterna men hallänningarna kunde aldrig etablera något tryck och i stället var det Röke som satte spiken i kistan några minuter senare.

– Vi gör ingen jättebra match. Vi är lite sega i benen, det har varit en lång vårsäsong, säger Julius Sjödahl och avslutar med att konstatera:

– Vi skulle vunnit med större siffror.

Johannes Höghäll Johnsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.