Misshandlade och knivhotade

broby Som Norra Skåne skrev i gårdagens tidningen greps två män efter en misshandel i Broby. En kvinna i 35-årsåldern och en man i 50-årsåldern mottog slag, sparkar och knivhot i sin lägenhet sent på tisdagskvällen.
Osby • Publicerad 4 juli 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Det var runt 22-tiden på kvällen som två män tog sig till parets lägenhet i Broby och krävde paret på en stor summa pengar.

Ett stort slagsmål ska ha utbrutit och den 50-åriga mannen mottog slag och sparkar från gärningsmännen. Kvinnan ska ha försökt att gå mellan och stoppa bråket, men ska då ha blivit puttad in i väggen.

Gärningspersonerna ska också ha hotat paret med kniv och berättat att man har fler vapen.

Polisen anlände till platsen när bråket pågick och kunde gripa de två männen vid lägenheten.

Efter gripandet gjorde polisen en husrannsakan i den bil som männen tagit sig till lägenheten i. I bilen ska man ha hittat både knivar och luftvapen.

Männen förhördes under tisdagen och polisen berättar att det finns en del vittnen som har varit vid lägenheten och sett bråket.

Richard Glantz, informatör hos polisen, har ingen information om vad som händer med de gripna männen.

Jacob Ruderstam

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.