Puttade och skrek på kvinna

BROBY En kvinna i 45-årsåldern har polisanmält en annan kvinna i 35-årsåldern för att ha ofredat henne i slutet av juni.
Östra Göinge • Publicerad 9 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna i 45-årsåldern har polisanmält en annan kvinna i 35-årsåldern för att ha ofredat henne i slutet av juni. Kvinnan ska ha befunnit sig vid en butik i Broby när kvinnan i 35-årsåldern ska ha knuffat henne och skrikit åt henne. I polisanmälan framgår det inte varför kvinnan ska ha skrikit och knuffats.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.