Kastade smällare på balkong

Hässleholm Mellan klockan elva och ett på måndag natt kastade ett gäng okända gärningspersoner upp en smällare på en 65-årig mans balkong i centrala Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 11 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Mellan klockan elva och ett på måndag natt kastade ett gäng okända gärningspersoner upp en smällare på en 65-årig mans balkong i centrala Hässleholm.

Fallet rubriceras som ofredande och i sin anmälan berättar 65-åringen för polisen att han har fått smällare uppkastade på sin balkong vid totalt fyra tillfällen. Händelserna har gjort honom rädd och orolig.

Mannen har frågat grannar och boende i området om de har varit med om samma sak, men det är bara han som har utsatts för smällarna. Inga kända observationer har heller gjorts vid något av tillfällena.

Teodor DimbladSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.