Par i bilinbrott på Hovdala

Hässleholm

Någon bröt sig in i två bilar på Hovdala parkering runt middagstid under lördagen.
I ett av fallen uppger målsägande att de ställt bilen på platsen i cirka en och en halv timme. Men när de kom tillbaka var bakrutan krossad och en väska med mobiltelefon hade stulits från fordonet.
Inom samma tidsram utsattes ytterligare en bil på parkeringsplatsen. Målsägande hade varit iväg från bilen i cirka två timmar när de kommer tillbaka och möts av en krossad framruta. I bilen hade de förvarat sina plånböcker vilket tjuvarna har lyckats komma i väg med.
– Det här är en vanlig typ av brott vid kända promenadställen och naturreservat. Man ska aldrig lämna sina värdesaker i bilen och framförallt inte ha något framme synligt. Töm din bil innan tjuven gör det, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, polisens presstalesperson.
Polisen har i nuläget ingen misstänkt gärningsperson uppskriven i ärendena, som rubriceras som stöld ur fordon.

Dagens fråga

Har du någon att fira jul med?

Loading ... Loading ...