Annons

Skånska Smith & Tell till Allsången

Kultur och Nöje På måndagen presenterades ytterligare artistnamn till Allsång på Skansen. Bland dem fanns skånska duon Smith & Tell.
Publicerad 15 juli 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Smith & Tell kommer att medverka i Allsång på Skansen 23 jul. Foto: Jörgen Johansson
Smith & Tell kommer att medverka i Allsång på Skansen 23 jul. Foto: Jörgen Johansson

I helgen uppträdde skånska Smith & Tell på Sommarrocken i Svedala. Nu är det också klart att de nästa vecka, tisdag 23 juli, kommer att medverka i Allsång på Skansen, bland annat tillsammans med en annan skånsk grupp – folkmusikkvartetten Åkervinda. I programmet medverkar också Sven-Ingvars och Imenella.

Andra nya artister i Allsången är den nederländske ESC-vinnaren Duncan Laurence som medverkar 30 juli samt Sissel Kyrkjebø och miljardstreamade Lukas Graham som bägge är med i säsongens sista program 13 augusti.

Annons

Och redan i morgon, 16 juli, gästas programmet av den tidigare Allsångsprogramledaren Anders Lundin.

– Vi tycker att det är jätteroligt att kunna bjuda publiken på ännu fler artister till våra program i sommar och extra roligt med världsaktuella Lukas Graham, säger Per Rådelius, projektledare för Allsång på Skansen i ett pressmeddelande.

Gunilla WeddingSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons