Stal väska under blöjbyte

Osby En norsk turist som var på besök i Osby tillsammans med sin son ska ha blivit bestulen på sina saker på järnvägsstationen.
Osby • Publicerad 15 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En norsk turist som var på besök i Osby tillsammans med sin son ska ha blivit bestulen på sina saker på järnvägsstationen.

Stölden ska ha skett när kvinnan skulle byta blöja på sin lilla son när någon passade på att stjäla hennes väska som innehöll en bärbar dator, laddare och böcker. Kvinnan som är i 45-årsåldern såg inte vem som tog hennes väska. Händelsen ska ha inträffat på fredagsmorgonen.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.