Annons

Fick slag i ansiktet och hår avslitet

knislinge En man och en kvinna är polisanmälda efter att ha misshandlat en 27-årig man på söndagskvällen. 27-åringen slogs i ansiktet, fick hår avslitet och blev bestulen på sin telefon.
Östra Göinge • Publicerad 16 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Tre patruller åkte vid 17-tiden till en pågående misshandel i en lägenhet i Knislinge. Samtalet som kom in till polisen avbröts mitt i och polisen gjorde därför bedömningen att det var en allvarlig situation.

När man anlände till platsen uppgav en 27-årig man att han blivit misshandlad av en man och en kvinna som 27-åringen ska ha känt sedan innan. Mannen ska ha tryckt ner 27-åringens huvud i en möbel och slagit honom i ansiktet med knytnävsslag. 27-åringen har också anmält att gärningspersonerna slet av hår från hans huvud.

Annons

Kvinnan som också var i lägenheten tog med sig 27-åringens telefon och en flaska vodka innan de försvann från lägenheten innan polisen anlände.

Mannen och kvinnan påträffades på en annan plats i Knislinge och ska förhöras av polisen. 27-åringen anmälde mannen och kvinnan för misshandel och stöld men har sagt till polisen att han inte vill medverka i utredningen mer.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons