Dödligt hot-avsnitt 25

Nyheter Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli.
Publicerad 20 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord. Och i det här läget var det bäst att inte blanda in honom mer än nödvändigt.

Kapitel 50

Kapitel 51

Kapitel 52

Jonas WiderbergSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.