Döda i bostad var kvinna och barn

Trelleborg De två avlidna personer som anträffades i en bostad i Trelleborg under helgen var en 48-årig kvinna och ett 8-årigt barn.

Det var under fredagskvällen som polis och räddningstjänst kallades till en adress i Trelleborg, där det till att börja med rådde oklara omständigheter.

På lördagsmorgonen meddelade polisen att de hittat två avlidna personer i lägenheten. Omständigheterna på platsen gjorde att man inledde en förundersökning gällande ett misstänkt mord samt ett misstänkt självmord. Beslut togs också om att inte leta efter en gärningsman utifrån.

Under helgen har man arbetat med de inledande åtgärderna med teknisk undersökning, förhör, samt fört kropparna till Lund med begäran om rättsmedicinska undersökningar.

Nu pågår en polisledd förundersökning för att bringa klarhet i omständigheterna och ge svar på alla frågor. Polisen samverkar med Trelleborgs kommun avseende de frågor som faller under kommunens ansvar, uppger polisen på sin hemsida.

Läs mer: