Dödligt hot -avsnitt 28

Nyheter – Sen har du kvar mordet på Mehmet.
Publicerad 24 juli 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

– Sen har du kvar mordet på Mehmet. Det du sa förut verkade mera gissningar. Madelaine kan alltså ha varit inblandad i det också? Det verkar vara i blodtörstigaste laget.

Toaletterna låg en bit bort. När jag kom tillbaka ut i den stora matsalen passerade jag ett bord med två herrar. De såg mig inte när jag kom, men när jag gick förbi kände jag vagt igen den ene från Herners förbrytaralbum, det jag tittat i när vi letade efter Bensmail, alias Göran Svensson. Blek och med skägg.

Jonas WiderbergSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.